K-tech tar inn rekordmange lærlinger, tredje år på rad!

K-tech har hatt en kjempefin utvikling de siste årene. Med 38 lærlinger i 2020 til 45 lærlinger i 2021 og nå rekord på 50 lærlinger i 2022.

Dette er en utrolig utvikling, som viser at denne innsatsen vi legger ned både nasjonalt, regionalt og lokalt gir resultater. Nå gleder jeg meg til å se de røde K-tech t-skjortene fylle Teknologiparken også fremover, sier Stein Sandvold daglig leder hos K-tech.

Som en del av oppstarten for lærlingene hos K-tech begynner de med å signere arbeidskontrakt, velge ut arbeidstøy og ta bilde for ID-kort.

Signering og introduksjon

Dagen begynte med oppmøte hos K-tech, inne på Teknologiparken. Der fikk de en liten introduksjon fra Stein Sandvold og gjennomgang av hva som skjer fremover.

—Dette er en stor dag for lærlingene. Mange av de har aldri skrevet under på en arbeidskontrakt før, så dette er et stort skritt inn i arbeidslivet, sier Stein Sandvold.

Les mer om våre lærefag her.

Arbeidstøy og mingling

Etter den lille intro med Sandvold dro lærlingene til Tools, rette over gaten for Teknologiparken, hvor de fikk prøve arbeidstøy og vernesko. Deretter tok de bilder for ID-kortet og fikk en rød K-tech t-skjorte.

Dagen ble avsluttet med en gåtur ned til sentrum der Kongsberg Agenda var i full gang. Der fikk lærlingene mingle og bli bedre kjent med hverandre.

—Vi i K-tech ønsker alle lærlingene hjertelig velkomne og vi gleder oss til høsten, avslutter Stein smilende.