fbpx
Meny

Sondre hjem fra Kazan og World Skills 2019

Sondre hjem fra Kazan og World Skills 2019

En uke proppfull av opplevelser i Kazan og World Skills 2019 er over.  Vår representant og utøver i CNC maskinering, Sondre Alexander Larsen er tilbake og spekket med ny erfaring og inspirasjon.

«Det har vært veldig gøy og lærerikt å få være med å delta i World Skills i Kazan», sier Sondre etter å ha kommet hjem fra Kazan. Da han dro hjemmefra, var han forberedt på at konkurransen kom til å bli tøff. I år var det 28 land representert i CNC-maskinering og Sondre havnet til slutt på en 21 plass.

Sondre er fornøyd med innsatsen, men tenker i ettertid at han kunne vært noe tøffere i forhold til risiko. Han prioriterte å ha stort fokus på diameter og måtte derfor bortprioritere andre finesser i dreiingen. I tillegg så er han takknemlig for at instruktørene har vært gode til å planlegge, tilrettelegge og gjennomføre oppkjøringen mot World Skills.

Arrangementet var mye større enn forventet og inneholdt både faglig og kulturelt påfyll. Logistikken var i tillegg overraskende god til og fra arrangementene. Guidede turer i Kazan ble arrangert av World Skills og utøverne fikk med seg både museum, lokal mat og kjente landemerker. World Skills Norge var en sentral del av deltakelsen til det norske landslaget og bidro til godt samhold i den Norske troppen.

Tilbake i Norge etter endt WM, så sitter de igjen med et godt inntrykk av Worlds Skills i Kazan. Sondre ble godt ivaretatt, både på det faglige og det personlige plan. Han har blitt inspirert til å teste ut nye teknikker og har nå et større overblikk over hva mulighetene innenfor CNC-faget kan bringe.

Reisefølget bestod av instruktør Pål Reidar Muggerud (K-tech), ekspert i CNC-maskinering Tobias Alm (Nammo as) og samarbeidspartner Knut Sandvold (Nammo as) og selvsagt utøver, Sondre Alexander Larsen.

Til slutt så vil vi benytte anledningen til å takke våre sponsorer som gjorde det mulig for Sondre å delta. Takk til: GKN-aerospace, Sandvik, Fellesforbundet og Ing. Yngve Ege.

spørsmål om kurs?

Kontakt oss på kurs@k-tech.no
eller ring oss på 32 28 42 00.

Våre eiere

Vi er stolte av å ha aktive eiere som er verdensledende teknologibedrifter i sine markeder

Kongsberg Technology
Training Centre as

Postboks 1003
3601 Kongsberg
tlf 32 28 42 00
post@k-tech.no

PERSONVERN OG COOKIES