Takk for to flotte år! Gratulerer med fagbrev

Etter to år på skolebenk og ute i bedrift takket vi av over 30 lærlinger. Vi sender store gratulasjoner til årets fagarbeidere

–Det er jo akkurat dette vi jobber for. Dette er selve misjonen til oss i K-tech. Vi skal utdanne verdens fremste fagarbeidere til industrien. Jeg vil være så freidig å si at dette har vi fått til! Årets fagprøveresultater bekrefter dette, vi har aldri hatt så gode resultater på fagprøvene, forteller daglig leder i K-tech, Stein Sandvold.

Se video: Vi tok temperaturen på avslutningskvelden for årets fagarbeidere

Mange har allerede fått fast jobb

–Av årets kull med fagarbeidere er det mange som allerede sikret seg fast jobb hos en av våre eierbedrifter. Det er et skrikende behov etter fagarbeidere, som K-tech lærling går du definitivt en sikker og forutsigbar tid i møte, forteller Sandvold.

«Vi ser at mange av våre lærlinger går rett ut i jobb etter å ha fått fagbrevet. Vi kan vise til svært gode eksamensresultater for våre lærlinger, og de aller fleste er godt rustet når de skal ut i arbeidsmarkedet»

Stein Sandvold, daglig leder hos K-tech

K-tech tilbyr lærlingplasser innen en rekke fag. Felles for alle lærlinger er at de får læreplass i en av følgende selskaper; Kongsberg Defence & Aerospace, TechnipFMC, Kongsberg Terotech eller GKN Aerospace.

Årtets fagarbeidere hos Kongsberg Defence & Aerospace:

Årtets fagarbeidere hos TechnipFMC:Årtets fagarbeidere hos GKN Aerospace:

Gratulerer med vel gjennomført utdanning og fagbrev!


Bilder til inspirasjon